Lediga tjänster

Arbetsledare/Projektledare

2014-02-11

Vi är alltid intresserade av duktiga människor som vill jobba hos oss! Just nu söker vi i första hand efter en Arbetsledare till Stockholms kontoret . Du får stora möjligheter att påverka ditt egna arbete och vara delaktig i företaget som ”en spindel i nätet” och som vi tror kan vara både stimulerande och utvecklande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara projektledare för små och stora projekt. Din roll innebär också att, i nära samarbete med ledande montör, vara arbetsledare för de montörer som arbetar i projekten. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt.

Din bakgrund och kompetens
Du är en person som har lätt för att se och förstå helheter, du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materielval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Ansvar, inkl budgetansvar och ledarskap är något du trivs med, du är självständig och initiativtagande och vet att det yttersta ansvaret för en nöjd beställare alltid är ditt – att göra och genomföra goda affärer är därför en av dina drivkrafter!

Du har en grundkompetens inom antingen elinstallation eller svagström. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. B-körkort är ett krav liksom grundläggande datorkunskaper (de vanligaste Office-programmen och Outlook).

Arbetstid/Varaktighet:
Heltid/Tillsvidare


Välkommen med din ansökan!

Kontor GöteborgKontor Stockholm