Vi är experter inom projektering
och elinstallationer.

EL-Finess Elinstallationer projekterar, installerar och utför allt inom el- och teleinstallationer i alla typer av fastigheter. Från offentliga och samhällsviktiga miljöer, industri och bygg – till handel, mötesplatser inom nöje och bostäder.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kvalitet

Tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens utför vi alltid våra tjänster med hög kvalitet. Vi säkerställer att vårt arbete sker enligt lagar, regler och riktlinjer. Vi är ISO-certifierade och arbetar ständigt med vår miljö- och kvalitetspolicy.

Service

För oss är det viktigt att våra kunder är trygga och nöjda med oss som leverantör. Vi vet att tydlig kommunikation och god dialog inte enbart bidrar till effektivitet – det skapar även tillit och ett nära samarbete med våra uppdragsgivare.

Ansvar

Vi älskar vårt jobb och är stolta över vår bransch. Vårt mål är att leverera total- och generalentreprenad inom el av högsta kvalitet. Det gör vi genom förståelse och förvaltning av våra kunders behov, förväntningar och önskemål.

Bred kunskap och lång erfarenhet.

Vi gör allt inom elinstallationer i allt från offentliga och samhällsviktiga miljöer, industri och bygg – till handel, mötesplatser inom nöje och bostäder.